Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003
Название: ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ ДО ПРАКТИКИ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ ВИСОКОГО РІВНЯ ЦИФРОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ
Авторы: Миронюк, Іван Святославович
Лепканич, Анна Олександрівна
Ключевые слова: здорові моделі харчування, мотивація, студентська молодь, цифрове навантаження
Дата публикации: 2025
Издательство: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Библиографическое описание: Формування мотивації до практики здорових моделей харчування студентської молоді в умовах високого рівня цифрового навантаження: методичні рекомендації / Миронюк І.С., Лепканич А.О. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 18 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблено на основі власних досліджень авторів та представляють розроблену ними функціонально-організаційну модель програм формування мотивації студентської молоді до впровадження власного здорового режиму харчування та підходи до системи моніторингу і оцінки таких програм на рівні закладу вищої освіти. Видання буде корисним керівництву закладів вищої освіти та їх окремих структурних підрозділів, науково-педагогічним працівникам, академічним наставникам груп здобувачів освіти, студентам та фахівцям системи громадського здоров’я. Дані методичні рекомендації можуть бути впровадженні також в освітній процес в закладах вищої освіти при вивченні дисциплін «Основи раціонального харчування», «Основи здорового способу життя» та інших для здобувачів освіти спеціальностей галузі знань 22. Охорона здоров’я.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка формування мотивації_Миронюк, Лепканич.pdf434.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.