Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛепканич, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.date.accessioned2025-03-04T07:15:50Z-
dc.date.available2025-03-04T07:15:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКонцептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.subjectКонцептуальні підходиuk
dc.subjectмоделі харчуванняuk
dc.subjectстудентська молодьuk
dc.titleКОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Концептуальні підходи до формування моделей харчування_методичка.pdf304.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.