Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лепканич, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Миронюк, Іван Святославович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-04T07:15:50Z | - |
dc.date.available | 2025-03-04T07:15:50Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Концептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" | uk |
dc.subject | Концептуальні підходи | uk |
dc.subject | моделі харчування | uk |
dc.subject | студентська молодь | uk |
dc.title | КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Концептуальні підходи до формування моделей харчування_методичка.pdf | 304.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.