Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Title: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ
Authors: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Keywords: Концептуальні підходи, моделі харчування, студентська молодь
Issue Date: 2025
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Концептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентів
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.