Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Назва: | КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ |
Автори: | Лепканич, Анна Олександрівна Миронюк, Іван Святославович |
Ключові слова: | Концептуальні підходи, моделі харчування, студентська молодь |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" |
Бібліографічний опис: | Концептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентів |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Концептуальні підходи до формування моделей харчування_методичка.pdf | 304.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.