Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Название: | КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ |
Авторы: | Лепканич, Анна Олександрівна Миронюк, Іван Святославович |
Ключевые слова: | Концептуальні підходи, моделі харчування, студентська молодь |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" |
Библиографическое описание: | Концептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентів |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Концептуальні підходи до формування моделей харчування_методичка.pdf | 304.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.