Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Название: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОГРАМ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ
Авторы: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Ключевые слова: Концептуальні підходи, моделі харчування, студентська молодь
Дата публикации: 2025
Издательство: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Библиографическое описание: Концептуальні підходи формування програм здорових моделей харчування студентської молоді: методичні вказівки до навчального заняття / Укл.: А.О. Лепканич, І.С. Миронюк. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 14 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені на основі власних досліджень, включають інструкції до проведення навчального заняття для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» з питань формування програм здорових моделей харчування студентської молоді, можуть бути використані в освітньому процесі відповідних освітніх компонентів
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71224
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Концептуальні підходи до формування моделей харчування_методичка.pdf304.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.