Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-03-11T11:27:39Z-
dc.date.available2025-03-11T11:27:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКорсак Р., Гуштан Т. ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ Індустрії. № 1 (2025): Development Service Industry Management. С. 184-189.uk
dc.identifier.issnISSN 2786-7870-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554-
dc.descriptionУ статті розглядається історичне коріння «омотенаші», що сягає традицій японської чайної церемонії, де кожен елемент сервісу має глибокий сенс і символізує повагу до гостя. Наголошується, що цей принцип виходить за межі індустрії гостинності та широко використовується в японському суспільстві, включаючи сферу бізнесу, роздрібної торгівлі та обслуговування клієнтів. У статті аналізується, як ця концепція адаптується у різних міжнародних готелях та ресторанах, зокрема, у преміальному та люксовому сегментах, де високий рівень персоналізованого сервісу відіграє ключову роль.uk
dc.description.abstractУ статті розглядаються філософські та практичні аспекти концепції «омотенаші» у міжнародній готельно- ресторанній індустрії. Автори відмічають, що «омотенаші», будучи унікальною японською моделлю гостинності, виходить за рамки стандартного сервісу і є глибокою філософією турботи, щирості та уважного ставлення до кожного гостя. Основна відмінність цього підходу полягає у його безкорисливості та прагненні передбачати очікування відвідувачів, створюючи для них не просто комфортні умови, але й незабутній емоційний досвід.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницький національний університет (Україна)uk
dc.subject«омотенаші», концепція, гостинність, філософія, готельно-ресторанний бізнес, міжнародна готельно-ресторанна індустрія.uk
dc.titleФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇuk
dc.title.alternativeФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корсак, Гуштан. Філософія концепції омотенаші у МГРІ.pdf644.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.