Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-11T11:27:39Z | - |
dc.date.available | 2025-03-11T11:27:39Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Гуштан Т. ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ Індустрії. № 1 (2025): Development Service Industry Management. С. 184-189. | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2786-7870 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554 | - |
dc.description | У статті розглядається історичне коріння «омотенаші», що сягає традицій японської чайної церемонії, де кожен елемент сервісу має глибокий сенс і символізує повагу до гостя. Наголошується, що цей принцип виходить за межі індустрії гостинності та широко використовується в японському суспільстві, включаючи сферу бізнесу, роздрібної торгівлі та обслуговування клієнтів. У статті аналізується, як ця концепція адаптується у різних міжнародних готелях та ресторанах, зокрема, у преміальному та люксовому сегментах, де високий рівень персоналізованого сервісу відіграє ключову роль. | uk |
dc.description.abstract | У статті розглядаються філософські та практичні аспекти концепції «омотенаші» у міжнародній готельно- ресторанній індустрії. Автори відмічають, що «омотенаші», будучи унікальною японською моделлю гостинності, виходить за рамки стандартного сервісу і є глибокою філософією турботи, щирості та уважного ставлення до кожного гостя. Основна відмінність цього підходу полягає у його безкорисливості та прагненні передбачати очікування відвідувачів, створюючи для них не просто комфортні умови, але й незабутній емоційний досвід. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Хмельницький національний університет (Україна) | uk |
dc.subject | «омотенаші», концепція, гостинність, філософія, готельно-ресторанний бізнес, міжнародна готельно-ресторанна індустрія. | uk |
dc.title | ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ | uk |
dc.title.alternative | ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак, Гуштан. Філософія концепції омотенаші у МГРІ.pdf | 644.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.