Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554
Title: ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ
Other Titles: ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: «омотенаші», концепція, гостинність, філософія, готельно-ресторанний бізнес, міжнародна готельно-ресторанна індустрія.
Issue Date: 2025
Publisher: Хмельницький національний університет (Україна)
Citation: Корсак Р., Гуштан Т. ФІЛОСОФІЯ КОНЦЕПЦІЇ «ОМОТЕНАШІ» У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ Індустрії. № 1 (2025): Development Service Industry Management. С. 184-189.
Abstract: У статті розглядаються філософські та практичні аспекти концепції «омотенаші» у міжнародній готельно- ресторанній індустрії. Автори відмічають, що «омотенаші», будучи унікальною японською моделлю гостинності, виходить за рамки стандартного сервісу і є глибокою філософією турботи, щирості та уважного ставлення до кожного гостя. Основна відмінність цього підходу полягає у його безкорисливості та прагненні передбачати очікування відвідувачів, створюючи для них не просто комфортні умови, але й незабутній емоційний досвід.
Description: У статті розглядається історичне коріння «омотенаші», що сягає традицій японської чайної церемонії, де кожен елемент сервісу має глибокий сенс і символізує повагу до гостя. Наголошується, що цей принцип виходить за межі індустрії гостинності та широко використовується в японському суспільстві, включаючи сферу бізнесу, роздрібної торгівлі та обслуговування клієнтів. У статті аналізується, як ця концепція адаптується у різних міжнародних готелях та ресторанах, зокрема, у преміальному та люксовому сегментах, де високий рівень персоналізованого сервісу відіграє ключову роль.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/71554
ISSN: ISSN 2786-7870
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.