Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2025-04-16T20:45:18Z-
dc.date.available2025-04-16T20:45:18Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationСічка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с.uk
dc.identifier.isbn978-617-8321-67-3-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941-
dc.description.abstractКурс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.subjectСвітовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингуuk
dc.titleМоніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeНавчальний посібникuk
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ел.навч.посібник 2025.pdf2.94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.