Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-16T20:45:18Z | - |
dc.date.available | 2025-04-16T20:45:18Z | - |
dc.date.issued | 2025-04 | - |
dc.identifier.citation | Січка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8321-67-3 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | Світовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингу | uk |
dc.title | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Навчальний посібник | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ел.навч.посібник 2025.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.