Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Название: | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг |
Авторы: | Січка, Іван Іванович |
Ключевые слова: | Світовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингу |
Дата публикации: | апр-2025 |
Издательство: | УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Січка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Курс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Навчальний посібник |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941 |
ISBN: | 978-617-8321-67-3 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ел.навч.посібник 2025.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.