Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Название: Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Авторы: Січка, Іван Іванович
Ключевые слова: Світовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингу
Дата публикации: апр-2025
Издательство: УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Січка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с.
Краткий осмотр (реферат): Курс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
Тип: Text
Тип публикации: Навчальний посібник
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
ISBN: 978-617-8321-67-3
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ел.навч.посібник 2025.pdf2.94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.