Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Title: | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | Світовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингу |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | УжНУ «Говерла» |
Citation: | Січка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с. |
Abstract: | Курс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. |
Type: | Text |
Publication type: | Навчальний посібник |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941 |
ISBN: | 978-617-8321-67-3 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ел.навч.посібник 2025.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.