Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
Назва: Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Автори: Січка, Іван Іванович
Ключові слова: Світовий ринок готельних і ресторанних послуг,чинники формування та умови розвитку кон’юнктури, інформаційне забезпечення моніторингу
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Січка І.І. Курс лекцій «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг»: електронний навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа / Укладач: І.І. Січка. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 215 с.
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій орієнтований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. В лекціях викладені основні поняття предмету, особливості функціонування та структури світового ринку готельних і ресторанних послуг, технології та методики моніторингу та використання його результатів у прогнозуванні та плануванні підприємницької діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
Тип: Text
Тип публікації: Навчальний посібник
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/72941
ISBN: 978-617-8321-67-3
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ел.навч.посібник 2025.pdf2.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.