Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Туряниця Олександр | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Січка, Іван Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-10T18:16:18Z | - |
dc.date.available | 2025-05-10T18:16:18Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Туряниця О., Корсак Р., Січка І. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С.249-252 | uk |
dc.identifier.issn | 978-617-8487-65-2 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622 | - |
dc.description | Застосування логістики у стратегічному управлінні ГРП включає управління ланцюгами поставок, контроль запасів, транспортну і складську логістику, а також інтеграцію сучасних цифрових технологій. Цей підхід дозволяє не тільки знижувати операційні витрати, але й покращувати клієнтський сервіс за рахунок більш точного планування та координації діяльності всіх підрозділів підприємства. | uk |
dc.description.abstract | Сучасний готельно-ресторанний бізнес розвивається в умовах високої конкуренції, цифровізації та глобалізації, тому стратегічне планування стає найважливішим інструментом ефективного управління підприємствами цієї галузі. Логістичний підхід до планування дозволяє оптимізувати бізнес-процеси, мінімізувати витрати та підвищити якість обслуговування, що робить його ключовим фактором успішної діяльності готельно-ресторанних підприємств. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | логістка, готкльно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД | uk |
dc.title.alternative | СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Туряниця О., Корсак Р., Січка І._ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ_ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД.pdf | 181.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.