Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622
Назва: | СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД |
Інші назви: | СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД |
Автори: | Туряниця Олександр Корсак, Роман Володимирович Січка, Іван Іванович |
Ключові слова: | логістка, готкльно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Туряниця О., Корсак Р., Січка І. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С.249-252 |
Короткий огляд (реферат): | Сучасний готельно-ресторанний бізнес розвивається в умовах високої конкуренції, цифровізації та глобалізації, тому стратегічне планування стає найважливішим інструментом ефективного управління підприємствами цієї галузі. Логістичний підхід до планування дозволяє оптимізувати бізнес-процеси, мінімізувати витрати та підвищити якість обслуговування, що робить його ключовим фактором успішної діяльності готельно-ресторанних підприємств. |
Опис: | Застосування логістики у стратегічному управлінні ГРП включає управління ланцюгами поставок, контроль запасів, транспортну і складську логістику, а також інтеграцію сучасних цифрових технологій. Цей підхід дозволяє не тільки знижувати операційні витрати, але й покращувати клієнтський сервіс за рахунок більш точного планування та координації діяльності всіх підрозділів підприємства. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622 |
ISSN: | 978-617-8487-65-2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Туряниця О., Корсак Р., Січка І._ СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ_ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД.pdf | 181.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.