Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622
Назва: СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД
Інші назви: СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД
Автори: Туряниця Олександр
Корсак, Роман Володимирович
Січка, Іван Іванович
Ключові слова: логістка, готкльно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2025
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Туряниця О., Корсак Р., Січка І. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С.249-252
Короткий огляд (реферат): Сучасний готельно-ресторанний бізнес розвивається в умовах високої конкуренції, цифровізації та глобалізації, тому стратегічне планування стає найважливішим інструментом ефективного управління підприємствами цієї галузі. Логістичний підхід до планування дозволяє оптимізувати бізнес-процеси, мінімізувати витрати та підвищити якість обслуговування, що робить його ключовим фактором успішної діяльності готельно-ресторанних підприємств.
Опис: Застосування логістики у стратегічному управлінні ГРП включає управління ланцюгами поставок, контроль запасів, транспортну і складську логістику, а також інтеграцію сучасних цифрових технологій. Цей підхід дозволяє не тільки знижувати операційні витрати, але й покращувати клієнтський сервіс за рахунок більш точного планування та координації діяльності всіх підрозділів підприємства.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73622
ISSN: 978-617-8487-65-2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.