Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73623
Title: | СТРАХУВАННЯ РИЗИКІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ ТА ТУРИЗМ |
Other Titles: | СТРАХУВАННЯ РИЗИКІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ ТА ТУРИЗМ |
Authors: | Либавка, Настя Корсак, Роман Володимирович Січка, Іван Іванович |
Keywords: | страхування, ризики, готельно-ресторанна індустрія |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Либавка Н., Корсак Р. , Січка І. СТРАХУВАННЯ РИЗИКІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ ТА ТУРИЗМ.озвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІІ: Методологічні інновації в дослідженнях і викладанні: від теорії до практики / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2025 С.239--241. |
Abstract: | Готельно-ресторанний бізнес і туристична галузь є одними з сфер економіки, що найбільш динамічно розвиваються, проте також схильні до безлічі ризиків. Економічна нестабільність, природні катастрофи, технологічні збої, зміни у законодавстві та рівень безпеки у країні мають значний вплив на діяльність готелів, ресторанів та туристичних агенцій. У таких умовах страхування відіграє ключову роль у забезпеченні фінансової стабільності та захисту бізнесу від несподіваних втрат. |
Description: | Компанії, що працюють в індустрії гостинності, стикаються з широким спектром загроз, включаючи відповідальність перед клієнтами за якість послуг, що надаються, майнові збитки, перерви у діяльності, а також фінансові ризики, пов’язані з скасуванням бронювань або банкрутством партнерів. Використання механізмів страхування дозволяє мінімізувати втрати, підтримувати стабільність бізнесу та підвищувати довіру клієнтів, що особливо важливо за умов високої конкуренції. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73623 |
ISBN: | 978-617-8487-65-2 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Либавка Н., Корсак Р., Січка І._СТРАХУВАННЯ РИЗИКІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ ТА ТУРИЗМІ.pdf | 176.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.