Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ґоца, Еріка Дюлівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-20T08:06:12Z | - |
dc.date.available | 2025-05-20T08:06:12Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Ґоца, Е. Назви рідких страв в українських говорах карпат / Е. Ґоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : Збірник наукових праць. – Ужгород : Ліра, 2000. – №Вип. 3. – С. 107-115. – ("Поличка "Карпатського краю" ; 16 (134), 2000). – Бібліогр.: с. 113-114 (26 назв). – Рез. рос., англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1g5WQEg0ieCTgMoAnDuV7gB29G3Ql_uSl/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | Українське карпатське населення традиційно готувало чимало рідких страв. Найпоширенішими з них були такі: супи з крайніх листків капусти, з молодих листків буряка, з квасолі (також у суміші з квашеною капустою), з картоплі, заправленої сумішшю сметани з борошном і прянощами, суп з молодих стручків квасолі, суп з тмином, бульйон з курятини чи яловичини тощо. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Поліграфцентр " Ліра" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9; | - |
dc.title | Назви рідких страв в українських говорах Карпат | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | 2000 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 806 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.