Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847
Назва: | Назви рідких страв в українських говорах Карпат |
Автори: | Ґоца, Еріка Дюлівна |
Дата публікації: | 2000 |
Видавництво: | Поліграфцентр " Ліра" |
Бібліографічний опис: | Ґоца, Е. Назви рідких страв в українських говорах карпат / Е. Ґоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : Збірник наукових праць. – Ужгород : Ліра, 2000. – №Вип. 3. – С. 107-115. – ("Поличка "Карпатського краю" ; 16 (134), 2000). – Бібліогр.: с. 113-114 (26 назв). – Рез. рос., англ. |
Серія/номер: | Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9; |
Короткий огляд (реферат): | Українське карпатське населення традиційно готувало чимало рідких страв. Найпоширенішими з них були такі: супи з крайніх листків капусти, з молодих листків буряка, з квасолі (також у суміші з квашеною капустою), з картоплі, заправленої сумішшю сметани з борошном і прянощами, суп з молодих стручків квасолі, суп з тмином, бульйон з курятини чи яловичини тощо. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1g5WQEg0ieCTgMoAnDuV7gB29G3Ql_uSl/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847 |
Розташовується у зібраннях: | 2000 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 806 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.