Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847
Title: Назви рідких страв в українських говорах Карпат
Authors: Ґоца, Еріка Дюлівна
Issue Date: 2000
Publisher: Поліграфцентр " Ліра"
Citation: Ґоца, Е. Назви рідких страв в українських говорах карпат / Е. Ґоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : Збірник наукових праць. – Ужгород : Ліра, 2000. – №Вип. 3. – С. 107-115. – ("Поличка "Карпатського краю" ; 16 (134), 2000). – Бібліогр.: с. 113-114 (26 назв). – Рез. рос., англ.
Series/Report no.: Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;
Abstract: Українське карпатське населення традиційно готувало чимало рідких страв. Найпоширенішими з них були такі: супи з крайніх листків капусти, з молодих листків буряка, з квасолі (також у суміші з квашеною капустою), з картоплі, заправленої сумішшю сметани з борошном і прянощами, суп з молодих стручків квасолі, суп з тмином, бульйон з курятини чи яловичини тощо.
Description: https://drive.google.com/file/d/1g5WQEg0ieCTgMoAnDuV7gB29G3Ql_uSl/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73847
Appears in Collections:2000 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf806 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.