Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваль, Олександр Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-04T06:57:12Z | - |
dc.date.available | 2025-06-04T06:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / упорядник : О. Д. Коваль; рец. : В. М. Бондаренко, В. М. Герзанич. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 51 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230 | - |
dc.description | Методичні рекомендації розглянуто та затверджено на засіданні кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ протокол № 10 від «27» травня 2025 р. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ "УжНУ" | uk |
dc.title | Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metodychka Dilovyj etyket Koval_druk.pdf | 579.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.