Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Олександр Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-06-04T06:57:12Z-
dc.date.available2025-06-04T06:57:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДіловий етикет готельно-ресторанного обслуговування : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / упорядник : О. Д. Коваль; рец. : В. М. Бондаренко, В. М. Герзанич. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 51 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230-
dc.descriptionМетодичні рекомендації розглянуто та затверджено на засіданні кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ протокол № 10 від «27» травня 2025 р.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "УжНУ"uk
dc.titleДіловий етикет готельно-ресторанного обслуговуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodychka Dilovyj etyket Koval_druk.pdf579.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.