Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Название: Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування
Авторы: Коваль, Олександр Дмитрович
Дата публикации: 2025
Издательство: ДВНЗ "УжНУ"
Библиографическое описание: Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / упорядник : О. Д. Коваль; рец. : В. М. Бондаренко, В. М. Герзанич. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 51 с.
Описание: Методичні рекомендації розглянуто та затверджено на засіданні кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ протокол № 10 від «27» травня 2025 р.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Metodychka Dilovyj etyket Koval_druk.pdf579.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.