Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Title: Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування
Authors: Коваль, Олександр Дмитрович
Issue Date: 2025
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / упорядник : О. Д. Коваль; рец. : В. М. Бондаренко, В. М. Герзанич. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 51 с.
Description: Методичні рекомендації розглянуто та затверджено на засіданні кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ протокол № 10 від «27» травня 2025 р.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychka Dilovyj etyket Koval_druk.pdf579.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.