Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230
Title: | Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування |
Authors: | Коваль, Олександр Дмитрович |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ДВНЗ "УжНУ" |
Citation: | Діловий етикет готельно-ресторанного обслуговування : методичні рекомендації з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа. / упорядник : О. Д. Коваль; рец. : В. М. Бондаренко, В. М. Герзанич. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2025. – 51 с. |
Description: | Методичні рекомендації розглянуто та затверджено на засіданні кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства, факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ протокол № 10 від «27» травня 2025 р. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/74230 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metodychka Dilovyj etyket Koval_druk.pdf | 579.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.