Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7482
Название: Формування обліку та управління витратами, пов’язаними з забезпеченням та покращенням якості продукції: історичний аспект
Другие названия: Forming of accounting and quality costs management: historical aspect
Авторы: Чаварга, В.В.
Ключевые слова: якість, якість продукції, витрати, пов’язані з забезпеченням та покращенням якості продукції
Дата публикации: 2010
Издательство: Видавництво УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Чаварга, В. В. Формування обліку та управління витратами, пов’язаними з забезпеченням та покращенням якості продукції: історичний аспект [Текст] / В. В. Чаварга // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, Н.М. Надь та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ «Говерла», 2010. – Спецвип. 29. Ч. 2 : Удосконалення обліку, аналізу, аудиту і звітності в сучасних умовах глобалізаційних процесів у світовій економіці. – С. 144–147. – Бібліогр.: с. 147 (6 назв).
Серия/номер: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто питання, пов’язане з еволюцією поняття «якість продукції», трактування якого з часом зазнало певних змін. Наведені визначення даного поняття відомих видатних вчених в сфері якості. Досліджується розвиток обліку та управління витратами, повязаними з забезпеченням та покращенням якості продукції.Запропонована класифікація даних витрат з врахуванням безперервного розвитку технологій та зміни споживчих потреб. Ключові слова: якість, якість продукції, витрати, пов’язані з забезпеченням та покращенням якості продукції.
The article focuses on revieving the evolution of the concept "quality". The interpretation of this concept changed over time. There are definitions of the concept introduced by wellknown scientists in the field of quality. The article deals with the investigation of the development of accounting and quality costs management. Classification of costs for product quality suggested by the author in view of the development of technologies and changing of consumer needs. Keywords: quality, quality of product, the costs for quality providing and improving.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7482
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 29 Частина 2 - 2010



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.