Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоца, Еріка Дюлівна-
dc.date.accessioned2025-08-14T07:18:06Z-
dc.date.available2025-08-14T07:18:06Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationГоца, Е. Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. – Ужгород : [б. в.], 2001. – №Вип. 4. – С.194-197. – ("Поличка "Карпатського краю" ; №4(138), 2001). – Бібліогр.:с.196-197 (20 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1Z1vn8_8DBF_brlf3ClISlkcikK1ySVlt/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractТрадиційно випечений у домашніх умовах із замішеного викислого тіста щоденно споживаний хліб у всіх укр. карпат. говорах має назву хл 'іп, хліб id. є нормою укр. літ. мови, походить з прасл. *xlelrь id. [13, IV, 241-242]. Проте у досліджуваних говорах розрізняють у назвах різновиди хліба залежно від муки і способу випікання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;-
dc.titleНазви хлібних виробів в українських говорах Карпатuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:2001 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.