Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Назва: Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат
Автори: Гоца, Еріка Дюлівна
Дата публікації: 2001
Видавництво: Видавництво УжНУ
Бібліографічний опис: Гоца, Е. Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. – Ужгород : [б. в.], 2001. – №Вип. 4. – С.194-197. – ("Поличка "Карпатського краю" ; №4(138), 2001). – Бібліогр.:с.196-197 (20 назв).
Серія/номер: Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;
Короткий огляд (реферат): Традиційно випечений у домашніх умовах із замішеного викислого тіста щоденно споживаний хліб у всіх укр. карпат. говорах має назву хл 'іп, хліб id. є нормою укр. літ. мови, походить з прасл. *xlelrь id. [13, IV, 241-242]. Проте у досліджуваних говорах розрізняють у назвах різновиди хліба залежно від муки і способу випікання.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1Z1vn8_8DBF_brlf3ClISlkcikK1ySVlt/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Розташовується у зібраннях:2001 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.