Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Title: Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат
Authors: Гоца, Еріка Дюлівна
Issue Date: 2001
Publisher: Видавництво УжНУ
Citation: Гоца, Е. Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. – Ужгород : [б. в.], 2001. – №Вип. 4. – С.194-197. – ("Поличка "Карпатського краю" ; №4(138), 2001). – Бібліогр.:с.196-197 (20 назв).
Series/Report no.: Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;
Abstract: Традиційно випечений у домашніх умовах із замішеного викислого тіста щоденно споживаний хліб у всіх укр. карпат. говорах має назву хл 'іп, хліб id. є нормою укр. літ. мови, походить з прасл. *xlelrь id. [13, IV, 241-242]. Проте у досліджуваних говорах розрізняють у назвах різновиди хліба залежно від муки і способу випікання.
Description: https://drive.google.com/file/d/1Z1vn8_8DBF_brlf3ClISlkcikK1ySVlt/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Appears in Collections:2001 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.