Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Название: Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат
Авторы: Гоца, Еріка Дюлівна
Дата публикации: 2001
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Гоца, Е. Назви хлібних виробів в українських говорах Карпат / Е. Гоца // Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. – Ужгород : [б. в.], 2001. – №Вип. 4. – С.194-197. – ("Поличка "Карпатського краю" ; №4(138), 2001). – Бібліогр.:с.196-197 (20 назв).
Серия/номер: Сучасні проблеми мовознасвтва та літературознавства. Вип. 9;
Краткий осмотр (реферат): Традиційно випечений у домашніх умовах із замішеного викислого тіста щоденно споживаний хліб у всіх укр. карпат. говорах має назву хл 'іп, хліб id. є нормою укр. літ. мови, походить з прасл. *xlelrь id. [13, IV, 241-242]. Проте у досліджуваних говорах розрізняють у назвах різновиди хліба залежно від муки і способу випікання.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1Z1vn8_8DBF_brlf3ClISlkcikK1ySVlt/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/76340
Располагается в коллекциях:2001 / Сучасні проблеми мовознавства та літературознавства. Випуск 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf1.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.