Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742
Title: Вплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках винограду
Other Titles: Mineral nutrition effect on amino acid content in grape plant
Authors: Белчгазі, Віра Йосипівна
Данканич, Т.К.
Keywords: Vitis, NPK, накопичення
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Белчгазі, В. Й. Вплив умов мінерального живлення на вміст амінокислот в листках винограду [Текст] / В. Й. Белчгазі, Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / редкол.: В.І. Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, М.Я. Співак та ін. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2010. – Вип. 27. – С. 128–129. – Бібліогр.: с. 129 (7 назв).
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Амінокислоти – основні структурні компоненти, з яких побудовані білки. Внесення NPK в відповідності дозах стимулює біосинтез амінокислот, посилює їх накопичення. Ключові слова: Vitis, NPK, накопичення.
Amino acids are main building blocks of the proteins. Ihe appliing of NPK at certain dozes increases the amino acids synthesis and enhancing their accumulation. Key words: Vitis NPK, accumulation.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7742
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 27 - 2010



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.