Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191
Title: | Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок |
Authors: | Брітченко, Ігор Геннадійович |
Keywords: | підвищення конкурентоспроможності, вищі навчальні заклади України, просування послуг, європейський ринок, SWOT- аналіз, місце українських ВНЗ, складові маркетингової стратегії, ринок освітніх послуг, просування освітніх послуг |
Issue Date: | 22-Oct-2009 |
Publisher: | Полтава: РВВ ПУСКУ |
Citation: | 23. Брітченко І.Г. Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції „Проблеми функціонування вищих навчальних закладів України економічного профілю” (22-23 жовтня 2009 р.) – Полтава: РВВ ПУСКУ. – С. 244 – 250. |
Abstract: | Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок. |
Description: | Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.