Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191
Title: Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок
Authors: Брітченко, Ігор Геннадійович
Keywords: підвищення конкурентоспроможності, вищі навчальні заклади України, просування послуг, європейський ринок, SWOT- аналіз, місце українських ВНЗ, складові маркетингової стратегії, ринок освітніх послуг, просування освітніх послуг
Issue Date: 22-Oct-2009
Publisher: Полтава: РВВ ПУСКУ
Citation: 23. Брітченко І.Г. Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції „Проблеми функціонування вищих навчальних закладів України економічного профілю” (22-23 жовтня 2009 р.) – Полтава: РВВ ПУСКУ. – С. 244 – 250.
Abstract: Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок.
Description: Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.doc56 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.