Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191
Назва: Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок
Автори: Брітченко, Ігор Геннадійович
Ключові слова: підвищення конкурентоспроможності, вищі навчальні заклади України, просування послуг, європейський ринок, SWOT- аналіз, місце українських ВНЗ, складові маркетингової стратегії, ринок освітніх послуг, просування освітніх послуг
Дата публікації: 22-жов-2009
Видавництво: Полтава: РВВ ПУСКУ
Бібліографічний опис: 23. Брітченко І.Г. Підвищення конкурентоспроможності ВНЗ України шляхом просування освітніх послуг на європейський ринок // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції „Проблеми функціонування вищих навчальних закладів України економічного профілю” (22-23 жовтня 2009 р.) – Полтава: РВВ ПУСКУ. – С. 244 – 250.
Короткий огляд (реферат): Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок.
Опис: Розкрито основні напрямки та проблеми підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів України шляхом просування їх послуг на європейський ринок, зроблено маркетинговий SWOT- аналіз, висвітлено місце українських ВНЗ та окремі складові відповідної маркетингової стратегії на європейському ринку освітніх послуг, обґрунтовано доцільність і реальність просування освітніх послуг ВНЗ України на європейський ринок.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8191
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.doc56 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.