Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Browsing by Author Сіра, Евеліна Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 13 of 13
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Вдосконалення оцінки детермінант-фактору стратегічного розвитку регіональної економіки
Огородник, Валерія Олегівна
;
Латинін, К.І.
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2017-10
ВИДАТКИ БЮДЖЕТУ: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ
Макарович, Вікторія Костянтинівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2023
Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі
Банєва, І. О.
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
;
Коваль, Олександр Дмитрович
2023
Кривенкова Р. Ю., Сіра Е. О. Імперативи розвитку готельно-ресторанної індустрії в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи відновлення. Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 83. С. 40-44
Кривенкова, Руслана Юріївна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2016
Методичні матеріали для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів з дисципліни: “Організація ресторанного господарства”
Сіра, Евеліна Олександрівна
2016
Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт бакалаврів
Мельник (Чир), Надія Вікторівна
;
Кіш, Галина Вікторівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
;
Дацків, Ірина Євгенівна
2016
Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт магістрів
Мельник (Чир), Надія Вікторівна
;
Кіш, Галина Вікторівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
;
Дацків, Ірина Євгенівна
2020
Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Носа, Богдана Михайлівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
;
Фуртій, Володимир Володимирович
2016
Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт
Мельник (Чир), Надія Вікторівна
;
Кіш, Галина Вікторівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
;
Дацків, Ірина Євгенівна
2018
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ
Вигівська, Ірина Миколаївна
;
Макарович, Вікторія Костянтинівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2018
Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексу
Огородник, Валерія Олегівна
;
Заславська, Ольга Ігорівна
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Сіра, Евеліна Олександрівна