Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118
Title: Методичні матеріали для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів з дисципліни: “Організація ресторанного господарства”
Authors: Сіра, Евеліна Олександрівна
Keywords: Ресторанне господарство, громадське харчування, заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2016
Abstract: Робочою програмою нормативної навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» освітнього рівня «бакалавр» передбачена самостійна робота студентів та захист індивідуального семестрового завдання, до виконання якого вони приступають після вивчення теоретичної частини курсу. Самостійна робота студентів (далі – СРС) є складовою навчального процесу і основним засобом опанування навчального матеріалу дисципліни «Організація ресторанного господарства», в час, вільний від обов’язкових навчальних занять.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СРС з ОРГ РЕСТ ГОСП.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.