Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118
Название: | Методичні матеріали для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів з дисципліни: “Організація ресторанного господарства” |
Авторы: | Сіра, Евеліна Олександрівна |
Ключевые слова: | Ресторанне господарство, громадське харчування, заклади ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Робочою програмою нормативної навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» освітнього рівня «бакалавр» передбачена самостійна робота студентів та захист індивідуального семестрового завдання, до виконання якого вони приступають після вивчення теоретичної частини курсу. Самостійна робота студентів (далі – СРС) є складовою навчального процесу і основним засобом опанування навчального матеріалу дисципліни «Організація ресторанного господарства», в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
СРС з ОРГ РЕСТ ГОСП.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.