Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118
Назва: Методичні матеріали для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів з дисципліни: “Організація ресторанного господарства”
Автори: Сіра, Евеліна Олександрівна
Ключові слова: Ресторанне господарство, громадське харчування, заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Робочою програмою нормативної навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» освітнього рівня «бакалавр» передбачена самостійна робота студентів та захист індивідуального семестрового завдання, до виконання якого вони приступають після вивчення теоретичної частини курсу. Самостійна робота студентів (далі – СРС) є складовою навчального процесу і основним засобом опанування навчального матеріалу дисципліни «Організація ресторанного господарства», в час, вільний від обов’язкових навчальних занять.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17118
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРС з ОРГ РЕСТ ГОСП.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.