Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Носа, Богдана Михайлівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Фуртій, Володимир Володимирович
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент у туризмі»Кіш, Галина Вікторівна
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович