Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10476
Title: Навчально - методичний комплекс з дисципліни "Суспільні комунікації".
Authors: Зеліч, Вікторія Вікторівна
Keywords: Сьогодні Україна потребує формування і підтримки свого нового привабливого іміджу та його поширення на міжнародній арені. Робота в цьому напрямі має починатися не лише з проведення відповідних реформ у всіх сферах суспільного життя, а й з підготовки фахівців високої кваліфікації у сфері формування та популяризації оновленого іміджу нашої Батьківщини. І саме таких фахівців сьогодні готує Університет економіки та права «КРОК». Вони повинні мати ґрунтовні знання з проблем формування державного іміджу, бути підготовленими до ефективної роботи із засобами масової інформації та сучасними інформаційними технологіями, мати навички з організації роботи із зарубіжною громадськістю, вільно володіти кількома іноземними мовами та легко орієнтуватися у світовій історії, культурі, літературі тощо.
Issue Date: 28-Sep-2016
Publisher: Редакційно-видавничий відділ ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Навчально - методичний комплекс з дисциплни "Суспільні комунікації". Зеліч В.В. Ужгород: Редакційно-видавничий відділ УжНУ, 2016. − 28 с.
Abstract: Суспільні комунікації є невід’ємною частиною та однією з умов функціонування суспільно-економічного механізму як цілого на будь-якому етапі розвитку соціуму. З переходом суспільства від постіндустріального до інформаційного комунікативні та інформаційні технології стають вирішальним чинником, який зумовлює напрями і темпи соціально-економічного розвитку. Відомості, що передаються усним, письмовим або яким-небудь іншим способом про актуальні новини внутрішнього та міжнародного життя, – все це та низку інших визначень можна застосувати до поняття «інформація», що у складних сучасних умовах відіграє дедалі більшу роль.У динамічному, складному процесі, який сьогодні переживає українське суспільство, дедалі більшу роль відіграє неухильне зростання питомої ваги інформаційних чинників.У розробці проблем інформатизації суспільства, формування його інформаційної культури досі існує шкідлива тенденція захоплення лише технічною стороною справи. За такого підходу по суті нові інформаційні технології перетворюються на самоціль, а людина розглядається лише як додаток до певної соціально-технічної інформаційної системи, а не як суб'єкт свідомої творчої діяльності.Ось чому гуманітарні проблеми, що стосуються процесу інформатизації сучасного суспільства, заслуговують нині на більшу увагу.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10476
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11. 2016 Зеліч В.В. Суспільні Комунікації.pdf474.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.