Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11267
Название: Оцінка якості плодово-овочевої продукції ТОВ “ФРУТ Майстер Груп” м. Берегово
Другие названия: The fruit and vegetable products quality assessment of «FRUIT Master group», berehovo city
Авторы: Роман, Людмила Юріївна
Рогач, А.М.
Ключевые слова: органополептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, фруктово-овочева продукція, ТОВ «ФРУТ Майстер Груп»
Дата публикации: 2015
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Роман, Л. Ю. Оцінка якості плодово-овочевої продукції ТОВ “ФРУТ Майстер Груп” [Текст] / Л. Ю. Роман, А. М. Рогач // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2015. – Вип. 2 (34). – C. 108–112. – Бібліогр.: с. 111–112 (26 назв).
Серия/номер: Хімія;
Краткий осмотр (реферат): Проведено оцінку якості фруктово-овочевій продукції ТОВ «ФРУТ Майстер Груп» м. Берегово за органолептичними, деякими фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Встановлено, що за органолептичними, деякими фізико-хімічними (вміст сухих речовин, кислот, хлоридів, нітратів, катіонів важких металів (Pb²⁺, Cd²⁺, As³⁺, Hg²⁺, Cu²⁺, Zn²⁺)) та мікробіологічними показниками досліджувані соки мають хорошу якість і безпечні для споживання.
The evaluation of fruit and vegetable product's quality of «Fruit Master Group» Ltd. (Beregovo, Transcarpathian region) for organoleptic, some physicochemical and microbiological parameters have been carried out. Six most popular among consumers types of juice were chosen for research: non-illuminated tomato juice production «Beregovo Canning Factory»; clarified apple juice production «Beregovo Canning Factory»; clarified grape nectar brand «Ya+Semya»; clarified orange juice brands «Da»; unclarified pineapple juice brands «Moya Semya» and unclarified pomegranate juice brand «Ya+Semya». The organoleptic and some physicochemical parameters (content of solids, acid chlorides, nitrates, cations of heavy metals (Pb²⁺, Cd²⁺, As³⁺, Hg²⁺, Cu²⁺, Zn²⁺)) for investigated juices were established. None of these indicators does not exceed the permissible limits of its contents in studied juices. Studies have also shown the absence of mesophilic, aerobic and facultative anaerobic microorganism, E. coli, yeast and mold in juices. All this points to the high quality of products.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11267
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2 (34) - 2015



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.