Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11267
Назва: Оцінка якості плодово-овочевої продукції ТОВ “ФРУТ Майстер Груп” м. Берегово
Інші назви: The fruit and vegetable products quality assessment of «FRUIT Master group», berehovo city
Автори: Роман, Людмила Юріївна
Рогач, А.М.
Ключові слова: органополептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, фруктово-овочева продукція, ТОВ «ФРУТ Майстер Груп»
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Роман, Л. Ю. Оцінка якості плодово-овочевої продукції ТОВ “ФРУТ Майстер Груп” [Текст] / Л. Ю. Роман, А. М. Рогач // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2015. – Вип. 2 (34). – C. 108–112. – Бібліогр.: с. 111–112 (26 назв).
Серія/номер: Хімія;
Короткий огляд (реферат): Проведено оцінку якості фруктово-овочевій продукції ТОВ «ФРУТ Майстер Груп» м. Берегово за органолептичними, деякими фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Встановлено, що за органолептичними, деякими фізико-хімічними (вміст сухих речовин, кислот, хлоридів, нітратів, катіонів важких металів (Pb²⁺, Cd²⁺, As³⁺, Hg²⁺, Cu²⁺, Zn²⁺)) та мікробіологічними показниками досліджувані соки мають хорошу якість і безпечні для споживання.
The evaluation of fruit and vegetable product's quality of «Fruit Master Group» Ltd. (Beregovo, Transcarpathian region) for organoleptic, some physicochemical and microbiological parameters have been carried out. Six most popular among consumers types of juice were chosen for research: non-illuminated tomato juice production «Beregovo Canning Factory»; clarified apple juice production «Beregovo Canning Factory»; clarified grape nectar brand «Ya+Semya»; clarified orange juice brands «Da»; unclarified pineapple juice brands «Moya Semya» and unclarified pomegranate juice brand «Ya+Semya». The organoleptic and some physicochemical parameters (content of solids, acid chlorides, nitrates, cations of heavy metals (Pb²⁺, Cd²⁺, As³⁺, Hg²⁺, Cu²⁺, Zn²⁺)) for investigated juices were established. None of these indicators does not exceed the permissible limits of its contents in studied juices. Studies have also shown the absence of mesophilic, aerobic and facultative anaerobic microorganism, E. coli, yeast and mold in juices. All this points to the high quality of products.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11267
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2 (34) - 2015



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.