Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155
Title: Сенсор для визначення харчової добавки Е-315
Other Titles: Sensor for E-315 food additives determination
Authors: Савчук, Т. І.
Issue Date: 2014
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Савчук, Т. І. Сенсор для визначення харчової добавки Е-315 [Текст] / Т. І. Савчук // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Говерла, 2014. – Вип.1 (31). – С. 40-42. – с. 42 (7 назв).
Series/Report no.: Хімія;
Description: The iodinebromide-selective sensor with a PVC membrane containing ion pair of rodamine C iodinebromide as electro-active substance was developed. The operating рН range of the triiodide sensor is 2–10. The linearity ranges of iodinebromide sensor function are 1×10-5–1×10-1 M, the sensor super Nernstian slope are 69 mV/decade. The efficiency of the use of sensor for E-315 food additives determination was shown by potentiometric titration methods.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1155
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 1(31) - 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СЕНСОР ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ Е-315.pdf118.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.