Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12843
Название: Трансформація структури ресторанного господарства Львівської області
Другие названия: Transformation of restaurant industry structure of Lviv region
Авторы: Голод, А. П.
Феленчак, Ю. Б.
Ключевые слова: ресторанне господарство, заклад ресторанного господарства, структура ресторанного господарства, ресторан, кафе
Дата публикации: 2015
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Голод, А. П. Трансформація структури ресторанного господарства Львівської області [Текст] / А. П. Голод, Ю. Б. Феленчак // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Cерія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. 3. – С. 80–83. – Бібліогр.: с. 82–83 (9 назв).
Серия/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та структури ресторанного господарства Львівської області. Проаналізовано особливості розвитку ресторанного господарства області протягом 1990–2013 років з урахуванням його регіональної специфіки. Досліджено структурні зміни у функціонуванні закладів ресторанного господарства. Розроблено картосхему територіальної структури ресторанного господарства Львівської області. Окреслено основні проблеми розвитку ресторанного господарства у найближчій перспективі. Ключові слова: ресторанне господарство, заклад ресторанного господарства, структура ресторанного господарства, ресторан, кафе.
The article is dedicated to research of the modern state and structure of restaurant industry in Lviv region. The features of restaurant industry development during 1990–2013 considering its regional specificity are analysed. Structural changes in institutions restaurant functioning industry are investigated. Scheme of Lviv region restaurant industry in territorial structure is developed. The basic problems of restaurant industry development in the nearest perspective are outlined. Key words: restaurant industry, restaurant industry enterprise, structure of restaurant industry, restaurant, cafe.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12843
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 3 - 2015



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.