Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСливка, Михайло Васильович-
dc.contributor.authorНоса, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorФізер, Максим Михайлович-
dc.contributor.authorМарійчук, Руслан Тарасович-
dc.contributor.authorЛендєл, Василь Георгійович-
dc.date.accessioned2017-10-09T08:50:14Z-
dc.date.available2017-10-09T08:50:14Z-
dc.date.issued2016-11-18-
dc.identifier.citationMikhailo Slivka, Nataliya Nosa, Maksym Fizer, Ruslan Mariychuk, Vasil Lendel. New approaches in development of environmentally friendly food production // 7th ICEEE-2016 International conference, global environmental change and population health: progress and challenges”, November 17th - November 19st , 2016 , Obuda University Rejtх Sбndor Faculty of Light Industry and Environmental Protection Engineering, Institute of Environmental Protection Engineering, Budapest, Hungary. – Р. 35.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613-
dc.description.abstractNew approaches in development of environmentally friendly food productionuk
dc.language.isoenuk
dc.publisherБудапештuk
dc.relation.ispartofseriesтези доповіді;2016-28-
dc.titleNew approaches in development of environmentally friendly food productionuk
dc.title.alternativeНові підходи в розвитку екологічно чистих продуктів харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри органічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Slivka 2_ICEEE_Abstract.doc401 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.