Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Назва: New approaches in development of environmentally friendly food production
Інші назви: Нові підходи в розвитку екологічно чистих продуктів харчування
Автори: Сливка, Михайло Васильович
Носа, Наталія Іванівна
Фізер, Максим Михайлович
Марійчук, Руслан Тарасович
Лендєл, Василь Георгійович
Дата публікації: 18-лис-2016
Видавництво: Будапешт
Бібліографічний опис: Mikhailo Slivka, Nataliya Nosa, Maksym Fizer, Ruslan Mariychuk, Vasil Lendel. New approaches in development of environmentally friendly food production // 7th ICEEE-2016 International conference, global environmental change and population health: progress and challenges”, November 17th - November 19st , 2016 , Obuda University Rejtх Sбndor Faculty of Light Industry and Environmental Protection Engineering, Institute of Environmental Protection Engineering, Budapest, Hungary. – Р. 35.
Серія/номер: тези доповіді;2016-28
Короткий огляд (реферат): New approaches in development of environmentally friendly food production
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри органічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slivka 2_ICEEE_Abstract.doc401 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.