Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Назва: | New approaches in development of environmentally friendly food production |
Інші назви: | Нові підходи в розвитку екологічно чистих продуктів харчування |
Автори: | Сливка, Михайло Васильович Носа, Наталія Іванівна Фізер, Максим Михайлович Марійчук, Руслан Тарасович Лендєл, Василь Георгійович |
Дата публікації: | 18-лис-2016 |
Видавництво: | Будапешт |
Бібліографічний опис: | Mikhailo Slivka, Nataliya Nosa, Maksym Fizer, Ruslan Mariychuk, Vasil Lendel. New approaches in development of environmentally friendly food production // 7th ICEEE-2016 International conference, global environmental change and population health: progress and challenges”, November 17th - November 19st , 2016 , Obuda University Rejtх Sбndor Faculty of Light Industry and Environmental Protection Engineering, Institute of Environmental Protection Engineering, Budapest, Hungary. – Р. 35. |
Серія/номер: | тези доповіді;2016-28 |
Короткий огляд (реферат): | New approaches in development of environmentally friendly food production |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри органічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Slivka 2_ICEEE_Abstract.doc | 401 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.