Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Title: | New approaches in development of environmentally friendly food production |
Other Titles: | Нові підходи в розвитку екологічно чистих продуктів харчування |
Authors: | Сливка, Михайло Васильович Носа, Наталія Іванівна Фізер, Максим Михайлович Марійчук, Руслан Тарасович Лендєл, Василь Георгійович |
Issue Date: | 18-Nov-2016 |
Publisher: | Будапешт |
Citation: | Mikhailo Slivka, Nataliya Nosa, Maksym Fizer, Ruslan Mariychuk, Vasil Lendel. New approaches in development of environmentally friendly food production // 7th ICEEE-2016 International conference, global environmental change and population health: progress and challenges”, November 17th - November 19st , 2016 , Obuda University Rejtх Sбndor Faculty of Light Industry and Environmental Protection Engineering, Institute of Environmental Protection Engineering, Budapest, Hungary. – Р. 35. |
Series/Report no.: | тези доповіді;2016-28 |
Abstract: | New approaches in development of environmentally friendly food production |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри органічної хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Slivka 2_ICEEE_Abstract.doc | 401 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.