Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Title: New approaches in development of environmentally friendly food production
Other Titles: Нові підходи в розвитку екологічно чистих продуктів харчування
Authors: Сливка, Михайло Васильович
Носа, Наталія Іванівна
Фізер, Максим Михайлович
Марійчук, Руслан Тарасович
Лендєл, Василь Георгійович
Issue Date: 18-Nov-2016
Publisher: Будапешт
Citation: Mikhailo Slivka, Nataliya Nosa, Maksym Fizer, Ruslan Mariychuk, Vasil Lendel. New approaches in development of environmentally friendly food production // 7th ICEEE-2016 International conference, global environmental change and population health: progress and challenges”, November 17th - November 19st , 2016 , Obuda University Rejtх Sбndor Faculty of Light Industry and Environmental Protection Engineering, Institute of Environmental Protection Engineering, Budapest, Hungary. – Р. 35.
Series/Report no.: тези доповіді;2016-28
Abstract: New approaches in development of environmentally friendly food production
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15613
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри органічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Slivka 2_ICEEE_Abstract.doc401 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.