Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2002
Название: Вибір та обґрунтування інноваційних стратегій підприємств
Другие названия: The substantiation and selection in innovative strategies of companies
Авторы: Семенюк, О.М.
Ключевые слова: інновації, інноваційна стратегія, типи інноваційних стратегій, вибір інноваційної стратегії
Дата публикации: 2013
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Семенюк, О. М. Вибір та обґрунтування інноваційних стратегій підприємств [Текст] / О. М. Семенюк // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / ред. кол.: В.П.Мікловда, М.І.Пітюлич, Н.М.Гапак та ін. – Ужгород : УжНУ, 2013. – Вип. 3(40). – С. 80–83. – Бібліогр.: с. 83 (11 назв).
Серия/номер: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): В статті представлено огляд існуючих типів інноваційних стратегій та удосконалено підхід до їх класифікації. На основі змістовної характеристики основних інноваційних стратегій обґрунтовано вибір типу даних стратегії для вітчизняних підприємств. Ключові слова: інновації, інноваційна стратегія, типи інноваційних стратегій, вибір інноваційної стратегії.
Описание: The paper presents a review of existing types of innovative strategies and improved approach to their classification. Based on the characteristics of the main content of innovative strategies for the choice of the type of data strategies for enterprises. Key words: innovation, innovation strategy, the types of innovative strategies, choice of innovation strategy.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2002
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 3 (40) - 2013

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ВИБІР ТА ОБГРУНТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ СТРАТЕГІЙ ПІДПРИЄМСТВ.pdf245.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.