Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20347
Назва: | Методичні вказівки і завдання для контрольних робіт з дисципліни «Основи раціонального харчування» для студентів заочної форми навчання |
Автори: | Брич, Валерія Володимирівна Миронюк, Іван Святославович |
Ключові слова: | раціональне харчування, студенти, методичні рекомендації, контрольні роботи |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" |
Бібліографічний опис: | Основи раціонального харчування : методичні вказівки і завдання для контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання / уклад. : В. В. Брич, І. С. Миронюк; рец. : Є. С. Сірчак, О. С. Кішко. – Ужгород : ДВНЗ "Ужгородський національний університет", 2018. – 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки і завдання призначені для студентів ІV курсу напряму «здоров’я людини» та спеціальностей «фізична реабілітація», «фізична терапія, ерготерапія» заочної форми навчання і відображають основні програмні вимоги дисципліни «Основи раціонального харчування». У методичних вказівках наведені етапи підготовки, правила оформлення та варіанти контрольних робіт. Кожен варіант контрольної роботи містить тестові завдання, теоретичні питання та задачу відповідно до робочої програми дисципліни «Основи раціонального харчування» і вимог кредитно-модульної системи оцінювання знань студентів. |
Опис: | Розглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 18 вересня 2018 року, протокол № 1. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20347 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально - методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
А5 ОРХ КР методичка Ф.pdf | 378.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.