Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21951
Назва: ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЗАКАРПАТТЯ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ
Інші назви: GASTRONOMIC TOURISM OF TRANSCARPATHY: CURRENT STATE AND PERSPECTIVES
Автори: Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: туризм, гастрономічний туризм, кулінарний туризм, національна кухня, фестиваль, гастрономічний тур
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Годя І. М. / ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЗАКАРПАТТЯ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ // попередння дата публікування 2018р.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено сучасний стан гастрономічного туризму в Закарпатті та окреслено шляхи його подальшого розвитку, охарактеризовано особливості національних кухонь області, наведено перелік основних гастрономічних турів і фестивалів, що урізноманітнюють цей різновид туризму краю. Звернено увагу на деякі об’єкти гастрономічного туризму, які є популярними в області, але не включені в програми турів, фестивалів, свят. Підкреслено, що з метою урізноманітнення змісту гастрономічних турів потрібно збагачувати їх атракціями, анімаційними послугами, що значно пожвавить тури, залучить нових бажаючих. Рекомендовано розширити географію гастрономічних маршрутів за рахунок гірських районів краю, а також ширше взаємодіяти з сусідніми областями, реалізуючи спільні проекти.
Опис: The article highlights the current state of gastronomic tourism in Transcarpathia and outlines the ways of its further development, describes the features of national cuisines of the region, lists the main gastronomic tours and festivals that diversify this kind of tourism of the region. Pay attention to some objects of gastronomic tourism, which are popular in the region, but not included in the programs of tours, festivals, holidays. It was emphasized that in order to diversify the content of gastronomic tours, it is necessary to enrich their attraction, animation services, which will significantly revive tours, attract new entrants. It is recommended to expand the geography of gastronomic routes at the expense of mountainous regions of the region, as well as to interact more widely with neighboring regions, implementing joint projects.
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/21951
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гастрономічний туризм_Годя.pdf366.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.