Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ерфан, Віталій Йосипович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T22:52:18Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T22:52:18Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Ерфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НУК | uk |
dc.relation.ispartofseries | Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития"; | - |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | виробництво харчових продуктів, напоїв | uk |
dc.title | Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf | 369.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.