Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕрфан, Віталій Йосипович-
dc.date.accessioned2018-12-23T22:52:18Z-
dc.date.available2018-12-23T22:52:18Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЕрфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНУКuk
dc.relation.ispartofseriesМатериалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития";-
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectвиробництво харчових продуктів, напоївuk
dc.titleОсобливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областейuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf369.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.