Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Назва: Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей
Автори: Ерфан, Віталій Йосипович
Ключові слова: інновації, виробництво харчових продуктів, напоїв
Дата публікації: 2009
Видавництво: НУК
Бібліографічний опис: Ерфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви).
Серія/номер: Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития";
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf369.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.