Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Назва: | Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей |
Автори: | Ерфан, Віталій Йосипович |
Ключові слова: | інновації, виробництво харчових продуктів, напоїв |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | НУК |
Бібліографічний опис: | Ерфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви). |
Серія/номер: | Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития"; |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf | 369.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.