Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Title: Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей
Authors: Ерфан, Віталій Йосипович
Keywords: інновації, виробництво харчових продуктів, напоїв
Issue Date: 2009
Publisher: НУК
Citation: Ерфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви).
Series/Report no.: Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития";
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf369.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.