Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164
Title: | Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей |
Authors: | Ерфан, Віталій Йосипович |
Keywords: | інновації, виробництво харчових продуктів, напоїв |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | НУК |
Citation: | Ерфан В.Й. Особливості інноваційної діяльності у харчовій промисловості Закарпатської та Миколаївської областей // Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития". Том 1. - Николаев: НУК, 2009. - С. 11-13. - Бібліогр.: с. 13 (3 назви). |
Series/Report no.: | Материалы Всеукраинской научно-практической конференции молодых учёных "Перспективы экономического развития"; |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/23164 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості інноваційної діяльності у харчовій+.pdf | 369.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.