Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Название: Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки
Авторы: Ерфан, Віталій Йосипович
Ключевые слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості
Дата публикации: 2010
Издательство: ДНУ
Библиографическое описание: Ерфан В..Й. Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки / В.Й. Ерфан // Економіка : проблеми теорії та практики: Збірник наукових праць. - Випуск 264: В 9 т. - Т. ІХ. - Дніпропетровськ : ДНУ, 2010. - С. 2243-2252. - Бібліогр.: с. 2251-2252 (9 назв).
Серия/номер: Економіка : проблеми теорії та практики;
Краткий осмотр (реферат): У статті розкриваються зміст та критерії продовольчої безпеки, передусім з виробництва та вирощування плодів, ягід та винограду. Здійснено дослідження з позицій міжнародних порівнянь щодо виробництва та урожайності такої продукції в провідних країнах „Великої сімки”, окремих країнах Центральної Європи та в Україні, Значна увага приділена регіональним особливостям в забезпеченні продовольчої безпеки України. Ключові слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Виробництво та вирощування плодів+.pdf1.02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.