Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Назва: Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки
Автори: Ерфан, Віталій Йосипович
Ключові слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості
Дата публікації: 2010
Видавництво: ДНУ
Бібліографічний опис: Ерфан В..Й. Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки / В.Й. Ерфан // Економіка : проблеми теорії та практики: Збірник наукових праць. - Випуск 264: В 9 т. - Т. ІХ. - Дніпропетровськ : ДНУ, 2010. - С. 2243-2252. - Бібліогр.: с. 2251-2252 (9 назв).
Серія/номер: Економіка : проблеми теорії та практики;
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються зміст та критерії продовольчої безпеки, передусім з виробництва та вирощування плодів, ягід та винограду. Здійснено дослідження з позицій міжнародних порівнянь щодо виробництва та урожайності такої продукції в провідних країнах „Великої сімки”, окремих країнах Центральної Європи та в Україні, Значна увага приділена регіональним особливостям в забезпеченні продовольчої безпеки України. Ключові слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробництво та вирощування плодів+.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.