Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198
Назва: | Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки |
Автори: | Ерфан, Віталій Йосипович |
Ключові слова: | продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ДНУ |
Бібліографічний опис: | Ерфан В..Й. Виробництво та вирощування плодів, ягід та винограду- важлива складова продовольчої безпеки / В.Й. Ерфан // Економіка : проблеми теорії та практики: Збірник наукових праць. - Випуск 264: В 9 т. - Т. ІХ. - Дніпропетровськ : ДНУ, 2010. - С. 2243-2252. - Бібліогр.: с. 2251-2252 (9 назв). |
Серія/номер: | Економіка : проблеми теорії та практики; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкриваються зміст та критерії продовольчої безпеки, передусім з виробництва та вирощування плодів, ягід та винограду. Здійснено дослідження з позицій міжнародних порівнянь щодо виробництва та урожайності такої продукції в провідних країнах „Великої сімки”, окремих країнах Центральної Європи та в Україні, Значна увага приділена регіональним особливостям в забезпеченні продовольчої безпеки України. Ключові слова: продовольча безпека, виробництво плодів, ягід та винограду, країни „Великої сімки”, країни Центральної Європи, регіональні особливості. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/24198 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробництво та вирощування плодів+.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.